Web Analytics Made Easy - Statcounter

جذابیت سرمایه گذاری خارجی در همه‌ حوزه‌های اقتصادی ایران، انجمن‌های تولیدی و خدماتی حق افزایش قیمت ندارند، انجام ۸۵۰ بازرسی در ۱۷ آذر، ثبت ۴ میلیون درخواست برای پرداخت یارانه معیشتی برخی از اخبار اقتصادی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین عناوین اخبار اقتصادی امروز ۱۹ آذر به شرح زیر است:

سرمایه گذاری در همه‌ حوزه‌های اقتصادی ایران برای شرکت‌های خارجی دارای جذابیت است

«محمدمهدی دالوند» شب گذشته (دوشنبه 18 آذر) در گفتگوی 18 و 30 دقیقه شبکه خبر سیما درباره رشد استقبال شرکت های خارجی از سرمایه گذاری در ایران به ارائه توضیحاتی پرداخت و با بیان اینکه سرمایه گذاری در همه‌ حوزه‌های اقتصادی ایران برای شرکت‌های خارجی دارای جذابیت است، گفت: بیشتر این شرکت‌ها مایل به سرمایه گذاری و مشارکت در طرح‌های تجدیدپذیر و انرژی‌های خورشیدی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون دفتر سرمایه گذاری خارجی سازمان سرمایه گذاری وزارت اقتصاد با اشاره به اینکه در 6 ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل در حوزه تقاضاهای سرمایه گذاری با رشد 20 درصدی مواجه هستیم، گفت: همه این تقاضاها منجر به سرمایه گذاری در کشور می شود.

 

دالوند با بیان اینکه این میزان رشد مربوط به پروژه هایی است که در سازمان سرمایه گذاری ثبت می شود، افزود: قطعا رقم مربوط به درخواست سرمایه گذاری ها بسیار بیشتر از این میزان است.

 

وی با بیان اینکه بیشتر درخواست ها در حوزه انرژی های تجدیدپذیر مانند انرژی های بادی و خورشیدی است، افزود: حوزه های زیربنایی، ساخت نیروگاه، اتوبان و خط آهن و صنایع بسته بندی نیز از استقبال خوبی برای سرمایه گذاری برخوردارند.

 

باید با سرمایه گذارهایی قرارداد ببندیم که قادر به انتقال تکنولوژی مورد نیازمان به کشور هستند

«تیرداد احمدی» شب گذشته (دوشنبه 18 آذر) در برنامه گفتگوی 18 و 30 دقیقه شبکه خبر سیما درباره رشد استقبال شرکت های خارجی از سرمایه گذاری در ایران با اشاره به ظرفیت بالقوه شرکت های داخلی برای اجرای پروژه های بزرگ در زمینه های پالایشگاهی، نیروگاهی و راهسازی گفت: تا زمانی که دولت نسبت به واگذاری اینگونه پروژه ها به شرکت های خارجی تمایل نشان می دهد و پروژه هایی که شرکت های خارجی مایل به فعالیت در آنها نیستند را به شرکت های داخلی واگذار می کند و به عبارتی ثبات مقررات نداشته باشیم مطمئنا سرمایه گذار داخلی از آنها استقبال نخواهد کرد.

 

کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به تحریم های ظالمانه کنونی درباره ایران و نبود زمینه های لازم برای جذب سرمایه های خارجی افزود: ما باید به دنبال جذب تکنولوژی مورد نیاز برای صنعت و اقتصاد کشورمان باشیم.

 

انجمن‌های تولیدی و خدماتی حق افزایش قیمت ندارند

«سیدجواد احمدی» شب گذشته (دوشنبه 18 آذر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما درباره افزایش قیمت کالا و خدمات گفت: از ۲۵ آبان در ابلاغیه‌ای به همه انجمن‌های تولیدی و خدماتی تاکید شد حق ندارند قیمت هیچگونه کالا و خدماتی را افزایش دهند.

 

معاون بازرسی سازمان حمایت با بیان اینکه مقدار و قیمت اجناس مشخص است، افزود: معاونت برای همه کالا‌ها قیمت گذاری نمی‌کند و برخی از اصناف و واحد‌های تولیدی قیمت گذاری می‌کنند.

 

احمدی بر این نکته نیز تاکید داشت که واحدهای تولیدی حق ندارند قیمتی که سازمان حمایت قیمت گذاری کرده افزایش دهند و یا مقدار آنها را کم کنند.

 

انجام ۸۵۰ بازرسی در ۱۷ آذر

«خسرو ابراهیمی‌نیا» شب گذشته (دوشنبه (18 آذر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما که به بررسی افزایش قیمت کالاها پس از تغییر قیمت بنزین اختصاص داشت با اشاره به اینکه «کاسب حبیب خداست» گفت: اصناف گرانفروش نیستند و کاسب از گرانی لذت نمی‌برد.

 

نایب رئیس اتاق اصناف با بیان اینکه در گشت تعزیرات نماینده اصناف هم حضور دارد، گفت: در روز گذشته (یکشنبه 17 آذر) ۸۵۰ بازرسی انجام شده است که نتیجه آن 180پرونده بوده است که صرفا این پرونده‌ها مربوط به گرانفروشی نیست.

 

وی با اشاره به اینکه کاسب کار واقعی به دنبال گردش پولی است، گفت: وی تلاش می‌کند خرید و فروش بیشتری صورت گیرد.

 

نایب رئیس اتاق اصناف با اشاره به تاریخ دار بودن برخی کالاها گفت: برخی کالا‌های اساسی تاریخ مصرف دارد و اصناف نمی‌توانند کالای مصرفی و تاریخ مصرف دار را به بهانه گران شده انبار یا احتکار کند.

 

گشت تعزیرات از زمان افزایش قیمت بنزین ۴ برابر شده است

«محمدعلی اسفنانی» شب گذشته (دوشنبه 18 آذر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما درباره روند افزایش قیمت ها پس از افزایش نرخ بنزین و نحوه نظارت بر بازار و بازرسی ها به ارائه توضیحاتی پرداخت و گفت: از 24 آبان یعنی زمانی که قیمت بنزین گران شده، گشت تعزیرات هم چهار برابر شده است.

 

معاون سازمان تعزیرات حکومتی گفت: برخی از تخلفات گرانفروشی نیست، نداشتن پروانه کسب یا فاکتور فروش جزئی از تخلفات است.

 

اسفنانی با بیان اینکه تفاوت های مقدار کالا را نباید به حساب کم فروشی گذاشت، افزود: ابزار آلات و ماشین های صنعتی برخی از تولید کنندگان فرسوده و دقیق نیست به همین دلیل مقدار اجناس بسته بندی در مراکز تولیدی مختلف ، متفاوت است.

 

ثبت ۴ میلیون درخواست برای پرداخت یارانه معیشتی/ مبنای مقدار دریافت حقوق؛ مجموع دریافتی تمام اعضای خانواده

«حسین میرزایی» شب گذشته (دوشنبه 18 آذر) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما درباره مشکلات پرداخت یارانه معیشتی به ارائه توضیحاتی پرداخت و گفت: تا الان ۴ میلیون درخواست کننده یارانه معیشتی ثبت شده است که بر اساس تحقیقات ما برخی از آنها یارانه معیشتی دریافت کرده اند.

 

سخنگوی ستاد مشمولان حمایت معیشتی با اشاره به اینکه دهک‌های بالای توان مالی جامعه یارانه معیشتی نمی‌گیرند، گفت: مبنای مقدار دریافت حقوق؛ مجموع دریافتی تمام اعضای خانواده است.

 

وی با بیان اینکه مقدار حقوقی و دریافت مالی خانواده برای دریافت یارانه معیشتی محاسبه می‌شود، گفت: چنانچه تغییری در تعداد و ساختار خانواده صورت بگیرد از ابتدای دی ماه در دفاتر پلیس + ۱۰ اقدام به ثبت تغییرات کنند.

 

سخنگوی ستاد مشمولان حمایت معیشتی تاکید کرد: کسانی که خودروی بالای ۳۰۰ میلیونی داشته باشد یارانه معیشتی نمی‌گیرد.

 

سیستم سوت‌زنی در وزارت اقتصاد ایجاد می‌شود

فرهاد دژپسند صبح امروز (سه‌شنبه ۱۹ آذر) در نود و یکمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، با اشاره به روز جهانی مبارزه با فساد گفت: فساد موریانه است، پیدا کردنش ساده نیست و هر اساسی را دچار سستی و ویرانی می‌کند.

وی با بیان اینکه بین احساس فساد و خود فساد فاصله وجود دارد و این احساس فساد است که ایران را با مخاطره روبرو کرده، اظهار داشت: برخی دلال‌ها حداقل در حوزه کاری این وزارتخانه، با دامن زدن به ادراک بد به دنبال کاسبی برای خودشان هستند.

دژپسند با بیان اینکه نمی‌خواهم وجود فساد را نفی کنم، افزود: چنانچه این فضا گسترش یابد همه را در حوزه ترس و اضطراب قرار می‌دهد و از سوی دیگر، انعکاس این موضوع در دنیا چندان مناسب نیست و دیدگاه‌ها را منفی می‌کند.

وزیر اقتصاد با اشاره به لزوم ایجاد محیط شیشه‌ای شفاف گفت: محیط شیشه‌ای تنها با بروز اقتصاد هوشمند ایجاد می‌شود؛ در این اقتصاد چنان شفافیتی وجود دارد که اساسا نیاز به هیچ ماموری نیست که به دنبال موضوعی مانند فساد برود، زیرا در آن ربات‌ها مشغول فعالیت هستند و انسان جامعه ربات‌ها را مدیریت می‌کند./

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد سامانه فهما مسجد طراز اسلامی مسجد انتخابات قرآن اخبار اقتصادی خبرگزاری شبستان اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۴۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟

وزیر اقتصاد با بیان اینکه طی دولت سیزدهم در مجموع بیش از ۲۷۵ هزار میلیارد تومان سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت افزایش داشته است گفت: از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات خرد بدون ضامن توسط بانکها پرداخت شده است.

به گزارش ایسنا، سیداحسان خاندوزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) اظهار کرد: برجسته کردن ابزارهایی مثل برات الکترونیک و رساندن این پیام مهم است؛ زیرا فعالان اقتصادی باید بدانند که مسیرهای جدیدی در این زمینه ایجاد شده است.

وی افزود: با محدودیت هایی که در کنترل ترازنامه بانک ها وجود دارد چاره ای نیست جز اینکه ما بتوانیم مسیرهای جایگزین را برای زنجیره تامین مالی بگشاییم. در غیر این صورت تولید هم در این تنگنای پولی دچار انقباض خواهد شد که با شرایط سال های اخیر در تعارض است.

وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: عده ای گمان می کردند رشد اقتصادی سال ۱۴۰۰ به دلیل آنکه قبل از آن با کرونا مواجه بودیم است اما سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز این رشد ادامه پیدا کرد. ابزارهایی مثل برات الکترونیک در این مسیر باید وزن بیشتری داشته باشند. مسیرهای جدید نیازمند هماهنگی های جدیدی هم هستند. اگر کمک مجموعه شبکه بانکی، همکاری قوه قضاییه و بانک مرکزی نبود حتما امروز رونمایی از این ابزار رخ نمی داد. در توسعه این ابزارها نیز نیازمند این اقدامات هماهنگ هستیم.

خاندوزی با بیان اینکه امسال به عنوان اولین سال برنامه هفتم توسعه باید سهم تامین مالی بخش های مختلف مشخص شود گفت: طرح «تامین مالی تولید و زیرساخت» که اخیرا در مجلس در حال تصویب و ابلاغ است می‌تواند در زمینه این دست ابزارها و نهادها نقش هماهنگ کننده بیشتری را ایفا کند.

وی تصریح کرد: باید فعالان اقتصادی بتوانند از این ابزارها استفاده کنند. در این زمینه به کمک رسانه‌ها نیاز داریم تا به روش های جدید تامین مالی دسترسی پیدا کنیم. البته ابزارها تاثیر بلندمدت خود را نیز دارند و اثر خود را بر متغیرهای اصلی بانکی و پولی کشور ایجاد می‌کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه امروزه ضمانت در ایران وزن چندانی نسبت به کشورهای توسعه یافته ندارد، گفت: این نشان می دهد ما در این موضوع مجال و فرصت زیادی برای افزایش ابزارها داریم. دوستان بانک مرکزی هم کمک کنند تا هریک از بانک ها هدف گذاری کنند که چقدر از تامین مالی آنها امسال از طریق ابزارهای جدید باشد. هرقدر بانک ها از ابزارهای جایگزین استفاده کنند مشمول مشوق های بییشتری شوند.

خاندوزی بیان کرد: تلاش ما در سال گذشته این بود که بخشی از عقب ماندگی های نظام تامین مالی را جبران کنیم که دسترسی به این هدف نیز نیازمند تلاش جمعی است. سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت از ۴۷ هزار میلیارد تومان به ۹۸ هزار میلیارد تومان به ۱۴۰۱ رسیده بود. سال گذشته به ۱۳۰ هزار میلیارد تومان رسید. طی دولت سیزدهم در مجموع بیش از ۲۷۵ هزار میلیارد تومان سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت افزایش داشته است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات بدون خرد بدون ضامن توسط بانک ها پرداخت شده است.

در این نشست همچنین رحمت‌الله اکرمی ـ رییس خزانه داری کل کشور - گفت: در تامین سرمایه در گردش در تخصیص اوراق و سرمایه‌ها سعی کرده‌ایم که درست عمل کنیم تا شاهد رشد و ثبات اقتصادی باشیم. در بحث برات الکترونیکی، توجه به مدیریت ریسک بسیار حائز اهمیت است و دائما مورد رصد قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: از طریق برات الکترونیکی سعی کردیم که نقش واسطه ها را کمرنگ کنیم و حلقه های ریسک را از بین ببریم. وقتی خزانه داری برات توزیع می شود به معنای آن است که هیچ ریسکی وجود ندارد.

در ادامه نیز علی روحانی ـ معاون وزیر اقتصاد - اظهار کرد: یکی از ابزارهای مورد استفاده در برات الکترونیک، ابزار گام است که سال گذشته توسعه جدی پیدا کرد و امیدواریم سال جاری اقبال بیشتری درخصوص این ابزارهای جدید داشته باشیم.

وی افزود: این ابزارها هم کارکرد و هدایت اعتبار را تسهیل می‌کند و هم به کنترل نقدینگی و کاهش رشد نقدینگی می‌انجامد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید استان فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند